Nyt tag til dit hjem eller firma

Effektivitet og kvalitet i alt tagarbejde

Har du brug for hjælp til at lægge nyt tag på din private bolig eller virksomhedsbygning? Så hjælper vi dig gerne. Hos Min-Byg ApS tilbyder vi både nyt tag og tagrenovering, og med vores mange års erfaring inden for tømrerbranchen har vi en god forståelse for, hvordan man balancerer hurtig udførelse med opmærksomhed på detaljer. Uanset om det drejer sig om en komplet udskiftning eller mindre tagrenoveringer, fokuserer vi på at anvende de bedste materialer og metoder for at sikre langtidsholdbare resultater.

Med Min-Byg ApS kan du forvente en proces, der er både grundig og effektiv, og som respekterer dine eller din virksomheds behov og tid. Vores erfaring sikrer, at dit nye tag ikke kun er funktionelt, men også smukt og holdbart. Skal du have lavet et nyt tag i Espergærde, Humlebæk, Helsingør eller et andet sted i Nordsjælland, kommer vi gerne ud og hjælper dig.

Forny dit hjem med et holdbart og flot nyt tag

Med vores hjælp til at lave et nyt tag, kan du forvente et både langtidsholdbart og smukt resultat. Vores medarbejdere er nemlig eksperter på området og har alle mange års erfaring med et bredt udvalg af tømrerarbejde, herunder tagarbejde.

Vi forstår desuden vigtigheden af at overholde aftaler, herunder om tidsfrister og budget. At udføre vores arbejde til tiden og til aftalt pris er derfor en kerneværdi hos Min-Byg ApS, og vi planlægger omhyggeligt hvert skridt i processen for at sikre, at dit tagprojekt afsluttes uden unødvendige forsinkelser.

Med vores hjælp får du ikke kun et nyt tag – du får en problemfri oplevelse, hvor kvalitet og pålidelighed er i højsædet, og hvor dine bekymringer og ønsker altid bliver taget alvorligt og behandlet professionelt.

Tag næste skridt mod dit drømmetag – kontakt os i dag

Lad os hjælpe dig med at realisere dit tagprojekt. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på et nyt tag, og lad os vise dig, hvordan vi kan gøre en forskel.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon ​52 73 37 74 eller send os en e-mail til tilbud@min-byg.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

​Få et tilbud på dit projekt

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.
​Vi svarer tilbage indenfor 24 timer.


​Vær opmærksom på du får en boks frem når du har udfyldt formularen, hvor vi bekræfter vi har modtaget din forespørgsel

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Min-Byg ApS

Belvederevej 52 2 dør 32, 

3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

CVR: 43160494

Informationer

Telefon: 52 73 37 74

E-mail: tilbud@min-byg.dk

Læs Cookiedeklaration her

sociale medier